UW BEDRIJFSKLEDING GEBORDUURD OF BEDRUKT

WIJ ZORGEN ER VOOR

Borduren

Professioneel en snel

Door werkkleding te voorzien van een logo en/of bedrijfsnaam wordt het gepersonaliseerd en is het aftrekbaar voor de belastingdienst (minimaal 70 cm2). Dit is o.a. mogelijk door het erop te laten borduren.

We maken eerst een borduurkaart van uw ontwerp. Met dit digitale bestand borduren we uw ontwerp op uw kleding of ander materiaal gemaakt van leer, katoen, polyester of kunststof. Hiervoor gebruiken we hoogwaardig garen in mat, glans en polyneon, dat bestand is tegen chloor en bleekmiddelen. U heeft de keuze uit honderden verschillende kleuren. Zo verschijnt uw logo of naam in perfect detail op uw bedrijfs- en promotiekleding of tas.

Transfer

Klaar terwijl u wacht

Naast borduren is het ook mogelijk om uw (werk) kleding te voorzien van uw logo d.m.v. een hittetransfer. Deze transfer zal met hitte en hoge druk op uw kleding worden geperst.
Doordat wij deze transfers voor u op voorraad houden kunnen wij deze snel op uw kleding bevestigen.

Zeefdruk

Interessant voor hogere oplage’s

Zeefdruk is een goed dekkende techniek voor het bedrukken van kleding, zoals T-shirts en polo’s. Het zeefdrukken van kleding is een zeer populaire methode voor het bedrukken van grotere aantallen. Zeefdrukinkt is goed dekkend; dit maakt dat ook gedrukt kan worden op donkere beelddragers. Donkere kleding bedrukken is dus geen probleem bij zeefdruk techniek. Voordelen van zeefdruk op kleding? Grotere oplage, snelle levertijd, scherpe prijs. Wilt u graag meer informatie over het laten zeefdrukken van T-shirts, polo’s of andere kledingstukken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Kwaliteit

Wij leveren kwaliteitskleding voor iedere branche.

Specials

Door onze goede contacten in het verre oosten zijn wij in staat uw kleding custom made te laten maken.

Leveranciers

Wij hebben onze leveranciers zorgvuldig gekozen op kwaliteit en leverbetrouwbaarheid.

KMS systeem

Wij bieden u de mogelijkheid om gebruik te maken van een KMS systeem.

Prijs

Door ons goede inkoopbeleid kunnen wij u snel en met een marktconforme prijs leveren.

Service

Service staat bij ons hoog in het vaandel
Afspraak = Afspraak.